ØNSKER DU Å LEIE LOKALET

Trikken 106 er den tidligere trikkelinjen nr. 1 som gikk mellom Sandviken og Minde, baren er bygget med vogn nr. 106 sitt eksteriør og interiør. I vårt nærområde har du Vestindien musè, Bergens Walk of Fame og flere kunst gallerier. Fra vårt lokale ser du sjøen i Nøstebukten med innfarten av Hurtigruten og mulighet for å legge til med båt selv ved tidligere kalt "sukkerhusbryggen". Trikken 106 holder til i Norges eldste sammenhengde husrekke i tre og har kulturhistoriske lokaler med kapasitet til 50 sitteplasser. I sommerhalvåret er det i tillegg 32 plasser i vår koselige uteservering. 

Vi har høyttalerannlegg, mikrofon, gitar, regulerbar lyssytem, prosjektor og lerret av god kvalitet. Du kan koble på anlegget med HDMI, USB. Det er også printer og gratis WIFI i vårt lokale. 

Vi har også mulighet til å servere mat ved avtale på forhånd. Her kan vi tilby alt fra juletallerken/hovedretter, sjømat, tapas, koldtbord, møtemat til dessert og kaker. Vi har selvfølgelig kaffe/ bar (med alle rettigheter) og besetning tilstede under arrangementet. Ønskes noe annet kan vi også fikse dette. Det er også parkeringsmulighet i umiddelbar nærhet (mot gebyr). I tillegg er det busslomme rett ved lokalet. 

Ønsker du å vise frem ditt talent for vårt publikum, send gjerne en mail, ring oss eller stikk innom og fortell litt om deg selv. 

Trikken 106 lager nye arrangementer hele tiden. 

Følg oss også på:

Facebook: https://m.facebook.com/trikken106/

Instagram: https://www.instagram.com/trikken106kafeogbar/?r=nametag

Snapchat: https://www.snapchat.com/add/trikkenb


Vi ses!
KONTAKTINFORMASJON

Nøstegaten 45B

Telefon: 91747293 / 93433026
Email: post@trikken106.no

ÅPNINGSTID

Mandag : Stengt 
stengt : stengt  

Onsdag - Torsdag 16:00 - 01:00

Fredag - Lørdag: 16:00 - 02:00